Helikopteres sétarepülés Budapesten
limuzin bérlés, limuzin bérlés Budapesten, limuzin bérlés esküvőre
16357
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16357,,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Széchenyi Fejlesztések

Helikopter bérlés, helikopteres sétarepülés

Sétarepülés Budapest felett

Helikopter bérlés

Légi reklámhordozás

Az idő pénz, a pénz kényelem!

Engedjen meg magának, családjának egy fantasztikus, kalandokkal és izgalmakkal teli napot, nézze meg madártávlatból Budapest és Magyarország különleges helyeit, ízlelje meg a repülés élményét helikoptereinkkel. Élje át, milyen felemelő élmény a levegőből megpillantani hazánk tájainak páratlan szépségét.

 

Kényelmes bőrülésekben, zenehallgatás mellett fejhallgatókon élvezhetik a repülést, külföldi vendégeink számára idegen nyelvű tájékoztatót biztosítunk.

Budapestről más városban (akár külföldön) tartandó fontos tárgyalásokra való gyors érkezését biztosítjuk, az Ön által választott helyszínről nagy távolságokat legrövidebb idő alatt tehet meg, s út közben élvezheti a repülés élményét, a tárgyalásra út közben is felkészülhet.

Légi reklámhordozás szolgáltatásunk biztosítja, hogy rendezvényük, reklámjuk kiemelt figyelmet kapjon.

Egyedi igények teljesítése! Szeretné kedvesét elkápráztatni? Feledhetetlenné tenné a leánykérést? Romantikus rózsaszórás vagy akár 100 léggömb dobása biztosítja, hogy a Nagy Nap emlékezetes maradjon.

Állunk rendelkezésükre ejtőernyőzés, légifotózás terén is! Egyedi igényeik teljesítésének csak a képzelet szab határt! Helikoptereink segítségével valósítsa meg Önmagát!

 

 

A helikopterek filmforgatásokon is megállták már a helyüket, több nagy sikerű mozi készítésénél is közreműködtek

A helikopterek 2-6 személyesek, az árak a megrendelés igényeit figyelembe véve egyedileg kerülnek kialakításra.

 

Online helikopter rendelés, ajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

   

  A ajánlatkérés nem minősül rendelésnek. A visszaigazolás az Ön által megadott elérhetőségen történik.  Áraink bruttó árak. Euróban való fizetésnél a teljesítés napján érvényes MNB középárfolyamot alkalmazzuk.

  Széchenyi Fejlesztések